Haluatko tuottaa ja ideoida tv-ohjelmia ja verkkosisältöjä? Kiinnostaako uusien sisältökokonaisuuksien kehittäminen yhdessä asiakkaiden kanssa? Suomen monipuolisin tuotantoyhtiö Mediahub Helsinki hakee tuottajaa vakituiseen työsuhteeseen. Tuottajan tehtäviin kuuluu tv- sekä tapahtumatuotantoja, sisältökokonaisuuksien ideoimista ja toteuttamista sekä uusien projektien luomista televisioon, nettiin, someen ja myös tulevaisuuden uusiin kanaviin.

Olet etsimämme henkilö, jos innostut niin pienistä kuin suuremmistakin projekteista ja osaat myydä ideasi asiakkaalle. Hallitset projektijohtamisen ja budjetit etkä hyydy kovankaan paineen alla. Haluat työskennellä yritysasiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden kanssa, mutta hallitset myös journalistiset sisällöt. Tarjoamme työyhteisön, jossa on mahdollisuus kasvaa suuriin saappaisiin. Hakemukset 25.1. mennessä: ulla.rannikko@mediahub.fi Lisätietoja: Sisältöjohtaja Mari Haavisto, p. 050 3956135 ja hallintojohtaja Ulla Rannikko, p. 040 7363832

Mediahub on journalismiin, tapahtumiin ja sisällöntuotantoon erikoistunut yhtiö. Mediahub toimii MTV:n uutis-, asia- ja urheiluohjelmien päätuottajana. Tuomme kotikatsomoihin joka ilta Seitsemän ja Kymmenen uutiset sekä Tulosruudun ja Päivän sään. Sen lisäksi vastaamme MTV.fi:n uutis-, urheilu-, viihde- ja lifestylesisällöistä sekä tuotamme uutisia noin miljoonalle viikottaiselle radiokuuntelijalle. Tuotantoihimme kuuluvat myös muut ajankohtaisiin asioihin pureutuvat erikoisohjelmat kuten Uutisekstra- ja Urheiluekstra -lähetykset, Peter Nyman –talk show ja Rikospaikka. Myös Suomen suurin yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma SuomiAreena on osa toimintaamme.