Mari Haavisto Mediahubin sisältöliiketoimintajohtajaksi

 

Mari Haavisto on nimitetty Mediahub Helsingin sisältöliiketoimintajohtajaksi 1.10. alkaen. Haavisto vastaa Mediahubin uusista liiketoiminnoista ja jatkaa johtoryhmän jäsenenä.

- Meillä Mediahubissa yhdistyvät yhteiskunnallinen osaaminen ja liiketoiminnan kehittäminen. Marilla on vahvaa osaamista molemmista, joten olen iloinen, että jatkamme tuotantoyhtiömme kehittämistä yhdessä, Mediahubin toimitusjohtaja Tomi Einonen sanoo.

Haavisto on työskennellyt aikaisemmin Mediahubin sisältöjohtajana ja sitä ennen useissa tehtävissä MTV:n uutisissa, esimerkiksi politiikan toimittajana. Sisältöliiketoimintajohtajan tehtävän ohella Haavisto jatkaa SuomiAreenan vastaavana tuottajana keskittyen tapahtuman kehitykseen, liiketoimintaan ja pääyhteistyökumppanuuksiin. Tapahtumatuottaja Leea Ollikainen ottaa tulevaisuudessa enemmän vastuuta SuomiAreenan operatiivisesta johtamisesta ja SuomiAreenan ohjelmakartan tekemisestä.

- Mediahubin uudet liiketoiminnot ovat muutamassa vuodessa kasvaneet merkittävästi. Muun muassa SuomiAreenassa on tehty isoja muutoksia ja saatu tapahtuma kannattavaksi. On hienoa jatkaa mielenkiintoisten sisältöjen parissa ja kehittää liiketoimintoja eteenpäin, Haavisto sanoo.

 

Pia Louhivuori vastaavaksi tuottajaksi

Tuottaja Pia Louhivuori on nimitetty Mediahub Helsingin vastaavaksi tuottajaksi 1.10. alkaen. Louhivuori kehittää ja tuottaa muun muassa tv-tuotantoja ja muita sisältöprojekteja sekä työskentelee kaupallisen ohjelmayhteistyön parissa.

 

Lisätietoja:

Tomi Einonen, toimitusjohtaja, Mediahub Helsinki, MTV Uutisten päätoimittaja, puh. 0400-751582

Mari Haavisto, sisältöliiketoimintajohtaja, Mediahub Helsinki, puh. 050-3956135

Pia Louhivuori, vastaava tuottaja, Mediahub Helsinki, puh. 040-6463232

Leea Ollikainen, SuomiAreenan tapahtumatuottaja, puh. 040-7338857