Aloitamme syksyllä uuden päivittäisen uutis- ja ajankohtaisohjelman. Viiden jälkeen -niminen ohjelma esitetään MTV3-kanavalla ja etsimme siihen uutisnälkäisiä ja laaja-alaisesti ajattelevia toimittajia.

Edellytämme hakijalta vahvaa oma-aloitteellisuutta ja kykyä toimia osana tiimiä. Ymmärrät yhteiskunnan rakenteet, löydät kiinnostavat näkökulmat asiasta kuin asiasta sekä oikeat henkilöt haastateltaviksi. Kykenet myös tuottamaan ideasi valmiiksi tuotokseksi televisioon ja verkkoon.

Sinun tulee kyetä toimimaan tarvittaessa nopeasti ja reagoimaan muuttuviin tilanteisiin kesken suoran lähetyksen. Ihan hyvä ei ole sinulle riittävää, vaan haluat antaa aina parastasi.

Tehtäviisi kuluu valmistella ohjelmaan valmiita kokonaisuuksia alusta loppuun. Et karsasta vaikeitakaan aiheita, olet valmis oppimaan uutta ja tarvittaessa esiintymään tv-kameran edessä. 

Arvostamme aiempaa kokemusta uutistyöstä ja kiinnostusta ajankohtaisjournalismiin. Uutisaiheiden lisäksi olet myös halukas tarttumaan ja löytämään kevyempiä kokonaisuuksia ja puheenaiheita. 

 

Tarjoamme erittäin mielenkiintoisen työtehtävän uudessa ajankohtaisohjelmassa ja arvostetussa organisaatiossa, jonka jäsenenä voit olla ylpeä omasta panoksestasi. Pääset toteuttamaan itseäsi ja jalostamaan ideasi osana huippuammattilaisten pöllöjengiä.

Haemme ohjelmaan myös tuottajia, lue ilmoitus täältä.

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi + cv viimeistään 12.6.2019 mennessä: rekry@mediahub.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Projektipäällikkö Antti Mälkönen, antti.malkonen@mtv.fi, 041 432 8529

Hallinto- ja henkilöstöjohtaja Ulla Rannikko, ulla.rannikko@mtv.fi, 010 300 400