Aloitamme syksyllä uuden päivittäisen uutis- ja ajankohtaisohjelman. Viiden jälkeen -niminen ohjelma esitetään MTV3-kanavalla ja etsimme siihen tuottajia.

Edellytämme hakijalta vahvaa oma-aloitteellisuutta ja kokonaisuuksien hallintaa. Kyky koordinoida ja johtaa on vahvuuksiasi.

Ymmärrät yhteiskunnan rakenteet, löydät kiinnostavat näkökulmat asiasta kuin asiasta ja pystyt sparraamaan hyvistä ideoista vielä parempia. Vastuullasi on päivittäisen lähetyksen kokoaminen ja suoran lähetyksen tuottaminen. Nopeasti muuttuvat tilanteet eivät sinua horjuta ja päätökset paineenkin alla onnistuvat. Ihan hyvä ei ole sinulle riittävää, vaan haluat antaa aina parastasi.

Arvostamme aiempaa kokemusta uutistyöstä ja tuottamisesta, sekä kiinnostusta ajankohtaisjournalismiin. Uutisaiheiden lisäksi olet myös halukas tarttumaan ja löytämään kevyempiä kokonaisuuksia ja puheenaiheita. Et karsasta vaikeitakaan aiheita ja olet aina valmis oppimaan uutta.

 

Tarjoamme alan mielenkiintoisimman työtehtävän uudessa ajankohtaisohjelmassa ja arvostetussa organisaatiossa, jonka jäsenenä voit olla ylpeä omasta panoksestasi. Pääset toteuttamaan itseäsi ja jalostamaan ideasi osana huippuammattilaisten pöllöjengiä.

Haemme ohjelmaan myös innostuneita toimittajia, lue lisää täältä.

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi + cv viimeistään 12.6.2019 mennessä: rekry@mediahub.fi

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Projektipäällikkö Antti Mälkönen, antti.malkonen@mtv.fi, 041 432 8529

Hallinto- ja henkilöstöjohtaja Ulla Rannikko, ulla.rannikko@mtv.fi, 010 300 400