Etsimme kokenutta, nopeaa ja monipuolista video-osaajaa uutistoimitukseen ja muihin tuotantoihin. Vahvistamme videotuotantoja ja tarvitsemme joukkoomme tekijän, joka osaa kuvata, editoida ja julkaista sisältöjä omatoimisesti, mikä edellyttää myös taitoa kirjoittaa uutistekstiä. Suomi ja englanti ovat pääasialliset työskentelykielemme.

Videotoimittajan on kestettävä uutistyön tuomat paineet ja päivän aikana on valmistettava useita juttuja. Luovuus ja kyky ideoida eivät saa unohtua kiivaimpanakaan uutishetkenä. Videotoimittajan on oltava kiinnostunut oman työnsä analytiikasta ja juttujen tavoittavuudesta. Ongelmien ratkominen on osa työtä päivittäin.

 Jos yllämainittujen taitojen lisäksi tiedät, mitkä aiheet kiinnostavat verkossa ja miten sisällöt paketoidaan verkkoon tai sosiaaliseen mediaan juuri oikealla tavalla, saatat olla etsimämme henkilö.

 Jos myös tiedät, kuinka suoria lähetyksiä tehdään, mitä on monikameraohjaaminen ja studiokuvaaminen, ääni ja valaisu mukaan lukien, olet melko varmasti etsimämme henkilö.

 Jos tunnet eläväsi ja hengittäväsi uutismaailmaa videoiden kautta, haluat työskennellä rennossa työpaikassa huippuammattilaisten kanssa ja olla alan edelläkävijöitä, lähetä hakemuksesi ja CV 17.6.2018 mennessä: ulla.rannikko@mtv.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa videotuotannoista vastaava tuottaja Jaakko Hietanen, p. 040 5038488