Tarvitsetko tilaisuuteesi juontajaa, paneelin vetäjää tai kokenutta journalistia puhumaan? Mediahub välittää tunnettuja esiintyjiä erilaisiin tilaisuuksiin. Listoiltamme löytyvät mm. MTV Uutisten ankkurit, tv-kasvot ja journalistit. Ammattilaisillamme on kokemusta niin pienistä yksityistilaisuuksista kuin suorien tv-lähetysten ja isojen gaalojenkin juontamisesta. Kokeneet journalistit hallitsevat vaikeimmatkin sisältöaiheet ammattitaidolla.

Kysy tarjousta

Mediahub_juontajapalvelu_netti-12LUFS

Juontajat

Kirsi Alm-Siira

Kokenut MTV Uutisten uutisankkuri ja toimittaja. Kirsi on luonnikas, rempseä ja osaava asiakastilaisuuksien juontaja sekä moderaattori, joka saa myös yleisön mukaansa. Hänet tunnetaan iloisesta ja varmasta otteestaan sekä nopeasta reagointikyvystään. Kirsi pystyy luomaan lämpimän tunnelman pieniin tapahtumiin, mutta hän hallitsee myös isot estradit ja tapahtumat.

Peter Nyman

Tunnettu MTV:n ruutukasvo. Palkittu seminaarien ja tapahtumien juontaja ja moderaattori. Asiallinen ja ammattimainen ote pilkkeellä silmäkulmassa, kovassakin paikassa. Sujuvasti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Jaakko Loikkanen

MTV Uutisten uutisankkuri ja toimittaja. Ryhti, rentous ja rytmi ratkaisevat, oli tilaisuus mikä tahansa. Suorien kysymysten ja lähetysten kokenut osaaja, joka vetää luotettavasti seminaarit, paneelit, tentit ja gaalat. Kansan pulssilla vuodesta 1985.

Keijo Leppänen

MTV Uutisten uutisankkuri. Harmaa, mutta muodissa. Värikkään ja tiiviin ilmaisun ystävä. Viihtyy ihmisten kanssa ja uskaltaa nauraa itselleen. Tuntee maan päättäjät ja päivystävät dosentit. Politiikka, talous, rakentaminen ja liikenne – asiallisesti, mutta rennosti.

Jan Andersson

MTV Uutisten uutisankkuri Jan on tiukka, mukava ja oikeudenmukainen. Ylen kautta Maikkarille ja journalismissa 22 vuotta. Tekee mielellään tiukkoja kysymyksiä pilke silmäkulmassa ketään nolaamatta. Kymmenissä vaalikeskusteluissa ja useassa sadassa väittelyohjelmassa marinoitunut journalisti, joka ei aiheiden kirjoa kaihda. Puhuu sujuvasti molempia kotimaisia.

Maija Lehmusvirta

MTV Uutisten uutisankkuri, joka on valovoimainen esiintyjä myös live-yleisön edessä. Maija sopii korkean profiilin tilaisuuksiin, joissa tarvitaan terävää ja asioihin perehtynyttä juontajaa, haastattelijaa tai paneelikeskustelun vetäjää  – suomeksi tai englanniksi. Omimmillaan Maija on silloin kun puhutaan asiaa, mutta rennosti.

Ripsa Koskinen-Papunen

MTV Uutisten uutisankkuri ja toimittaja, yksi kokeneimmista suorien lähetysten ja isojen tilaisuuksien juontajista. Uutisten, ajankohtaisohjelmien, gaalojen ja tv-dokumenttien ammattilainen innostuu aiheesta kuin aiheesta ja erityisesti ihmisistä. Rennon asiallinen juontaja, joka uskaltaa kysyä yllättäviä ja tiukkojakin kysymyksiä sekä nähdä asioiden hauskatkin puolet.

Rita Strömmer

Ulkomaantoimittaja, uutisankkuri ja juontaja. Median moniosaaja ja maailmaa kiertänyt kosmopoliitti. Kovissa paikoissa testattu ex-missi, joka on kotonaan kaikissa tilanteissa ja tilaisuuksissa.

Aino Huilaja

MTV Uutisten uutisankkuri, maailmaa kolunnut journalisti sekä palkittu dokkaristi. Heittäytyvä ja innostava juontaja, joka yrittää muistaa kyseenalaistaa maailman lisäksi myös itsensä. Syttyy erityisesti kansainvälisistä aiheista, ja palauttaa monimutkaisetkin kuviot aina ihmisen tasolle. Juuret susirajan oikealla puolen, kaukana pohjoisessa.

Lorenz Backman

Lorenz  ”Lore” Backman on koulutukseltaan näyttelijä ja toiminut vuosien ajan päätoimisesti juontajana. Takana on satoja tv- ja yritystilaisuuksia. Mielenvalmentaja, luennoitsija ja Pelasta muistisairas ry:n toiminnanjohtaja sekä monipuolinen esiintyjä ja puhuja. Viihteelliset juonnot sekä asiallisemmat paneelien moderoinnit sujuvat persoonallisella ja raudanlujalla ammattitaidolla.

Antonia Berg

Työskennellyt politiikan toimittajana vuodesta 2007 Svenska Ylessä ja nykyisin MTV Uutisissa. Kokenut keskustelujen ja tenttien vetäjä, joka esiintyy sekä suomeksi että ruotsiksi.

Tomi Einonen

Pitkän linjan uutistoimittaja, joka on työskennellyt MTV Uutisissa vuodesta 1999 alkaen. Hänet tunnetaan mm. Seitsemän ja Kymmenen uutisten uutisankkurina. Nykyään Einonen toimii MTV Uutisten vastaavana päätoimittajana ja Mediahubin toimitusjohtajana.

Mari Haavisto

Kokenut journalisti, jonka kieli taipuu niin politiikkaan, talouteen kuin muihinkin yhteiskunnallisiin aiheisiin. Intohimona suorat lähetykset ja tiukat tilanteet rennolla ja iloisella otteella. Mari on niin pitkä, että näkee poimia keskusteluun myös takarivin yleisökysymykset.

Janne Hopsu

Lähes 30 vuoden kokemus ulkomaantoimittajana. Kokemusta myös suorista lähetyksistä kameran edessä ja haastattelijana. Moderoinut vuosien mittaan keskusteluja ja paneeleja suomeksi ja englanniksi. Kiinnostuksen kohteina tiede ja kansainväliset asiat politiikasta ympäristöön sekä kulttuuri ja jalkapallo.

Kristoffer Ignatius

Tuttu ääni ja persoona Radio Novasta, Maikkarilta ja Subilta.    Juontajana kokemusta kahdelta vuosikymmeneltä lastentapahtumista paneeleihin ja festareilta isoihin yritystapahtumiin. Juontamisen ohella hoituvat myös tapahtumien somesisällöt tottuneesti ja rennolla otteella joko hostina tai sisällöntuottajana.

Mervi Kallio

MTV Sportin F1-toimittaja, Tulosruudun ankkuri sekä Huomenta Suomen juontaja. Kokenut esiintyjä, jolla ei mene sormi suuhun missään tilanteessa. On aidosti kiinnostunut ihmisistä ja on kotonaan tilaisuudessa kuin tilaisuudessa.

Mirja Kivimäki

MTV Uutisten ulko- ja turvallisuuspolitiikan erikoistoimittaja. Niin valtiovierailuilla, kansainvälisissä bisnestapaamisissa kuin sotatoimialueillakin marinoitunut entinen Venäjän-kirjeenvaihtaja juontaa ja keskustelee luontevasti haastavistakin aiheista niin suomeksi kuin englanniksi. Erityisaloja Venäjä, EU ja ulkopolitiikka. Talous- ja tiedeorientoitunut. Juontanut takavuosina myös MTV: n Huomenta Suomi -ohjelmaa.

Eeva Lehtimäki

Toimittaja ja kolumnisti, joka on suorien lähetysten, tv-tenttien ja paneelien kokenut vetäjä. Entisellä politiikan toimittajalla lähinnä sydäntä ovat yhteiskunnalliset teemat. Hommat hoituvat reippaalla otteella, hyvällä huumorilla ja rautaisella ammattitaidolla. 

Pekka Lehtinen

MTV Uutisten rikostoimittaja ja Rikospaikka-ohjelman juontaja. Kovissa paikoissa kouliintunut kokenut journalisti ja suorien lähetysten ammattilainen. Työskennellyt aiemmin myös uutisankkurina, urheilutoimittajana ja politiikan toimittajana.

Teresa Meriläinen-Aho

Uutisankkuriksi Pöllölaaksoon palannut ruutukasvo Teresa on kokenut paitsi toimittaja-juontajana myös kansainvälissä viestintätehtävissä. Teresa opiskeli YTM-tutkinnon jälkeen Lontoossa draamaa ja on työskennellyt myös esiintymiskouluttajana ja näyttelijänä - eli taipuu skarpista ajankohtaiskeskustelusta teatteri-improvisaatioon. Teresa rakastaa sukeltamista syvällisiin henkilöhaastatteluihin ja pystyy tähän myös luontevalla englanninkielellä.

Antero Mertaranta

Puhetyön sekatyömies. Takana on lukemattomia suoria tv-lähetyksiä, tv- ja radio-ohjelmia,  juontotilaisuuksia, gaaloja, paneeleja, äänityötä ja mainosten spiikkausta. Kiinnostuksen kohteita on todella muutakin kuin urheilu. Lähinnä sydäntä ovat politiikka ja yhteiskunnalliset asiat. Parhaimmillaan Mertaranta on vuorovaikutuksessa yleisön kanssa - olipa se sitten isoimpi tai pienempi. 

Teemu Niikko

Jääkiekon MM-kisojen ja olympiakisojen studioista tuttu ruutukasvo ja MTV Urheilun toimituspäällikkö. Miljoonayleisöjä keränneiden TV-lähetysten lisäksi monipuolinen kokemus yritystilaisuuksista, paneeleista, gaaloista ja mediakoulutuksista. Luotettavasti ja rennosti, arkeen ja juhlaan.

Pekka Pouta

Maikkarilla meteorologina jo kohta kolme vuosikymmentä. Juontohommiakin kokeillut punkhenkinen kyseenalaistaja.

Ivan Puopolo

Ollut juontajana radiossa ja televisiossa "niin kauan kuin muistia riittää". Ei kumarra titteleitä, mutta kunnioittaa kaikkia. Puopololle huumori on kuin hillo pannukakussa: aina sitä voi vähän laittaa. Mielessä yleensä punttisali, tenniskenttä tai tiede. Saanut postia myös nimellä "Puupallo".

Nina Rahkola

Suorien lähetysten - eli muuttuvien tilanteiden ja nopean reagoinnin - ammattilainen. Rahkola on tuottanut ja toimittanut MTV:lle useita palkittuja ohjelmia, kiertänyt maapalloa dokumentaristina ja haastatellut Huomenta Suomen sohvilla suomalaisia poliitikoista poppareihin. Rahkolan vahvuus on kyltymätön intohimo oppia uutta, haastaa keskustelijoita ja löytää päivän aiheesta yleisöä kiinnostavia näkökulmia.

Mika Saukkonen

Pitkä kokemus Huomenta Suomesta, Tulosruudusta ja monipuolisista juontotehtävistä. Liikunta ja urheilu lähinnä sydäntä, mutta osaamista löytyy aina luonnon monimuotoisuudesta politiikkaan. Tosissaan, mutta ei vakavasti.

Iriz Silander

MTV Viihteestä tuttu sanavalmis ja säteilevä juontaja. Iriz juontaa monipuolisesti erilaisia tilaisuuksia ja tapahtumia. Toimittajan ja juontajan töiden lisäksi Iriz on tuttu myös tubettajana.

Katja Ståhl

Pitkän oppimäärän mediassa palvellut, osaava toimittaja, joka tarvittaessa kuoliaaksinaurattaa myös. Suorat lähetykset ovat paras puoli, joten mitä enemmän yllätyksiä, sitä parempi! Homma hoituu ja toimittajataustan vuoksi oudompikin asia sisäistyy nopeasti. Ei varma, vaan vuorenvarma nakki.

Jani Toivola

Tunnettu yhteiskunnallinen vaikuttaja ja mediapersoona. Kokenut  ja arvostettu puhuja ja moderaattori. Valittiin vuoden puhujaksi 2012. Julkaissut kaksi kirjaa identiteetistä ja vanhemmuudesta. Toimi kansanedustajana vuosina 2011-2019. Tunnetaan myös näyttelijänä sekä karismaattisena juontajana. Takana lukuisa määrä live-tapahtumia sekä nauhoitettuja ja suoria tv-lähetyksiä. Työkielinä suomi ja englanti.

Antti Tuuri

Aiemmin pitkään muun muassa radiojuontajana viihdyttänyt nykyinen uutistoimittaja, jolla vahva kokemus tv-esiintymisistä ja juontotehtävistä. Aiheesta riippumatta rakentaa tilaisuudestasi tietysti asiaa, mutta tarvittaessa myös huumoria sisältävän kokonaisuuden.

Meille on ilo olla SuomiAreenan pääyhteistyökumppani. Mediahubin tiimin kanssa yhteistyö on erittäin sujuvaa ja mukavaa. Hyvän vuorovaikutuksemme avulla olemmekin pystyneet jatkuvasti kehittämään yhteistyötämme.
Vilhelmiina Wahlbeck, Viestintäjohtaja, DNA
SuomiAreena on ollut meille useana vuonna hieno tilaisuus kohdata suomalaisia Orionin Omaishoitajaliitto-yhteistyön puitteissa. Mediahubin ammattilaiset ovat auttaneet ja opastaneet meitä tapahtumasisältöjen ja myönteisen mielikuvan rakentamisessa.
Jarmo Seppälä, Projektijohtaja, Orion Pharma
Olemme erittäin tyytyväisiä Mediahubin tuottamiin tapahtumiin. Yhdessä olemme toteuttaneet Helsingin keskustan kirjakaupassamme mm. livestriimattuja kohtaamispaikka- ja SuomiAreena Goes –tapahtumia.
Cia Branders, Markkinointipäällikkö, Akateeminen Kirjakauppa
Jussi_Ventä_2019 (002)-1.jpg
Heräsikö kiinnostus? Myyntipäällikkömme Jussi kertoo mielellään palveluistamme lisää.