Tarvitsetko tilaisuuteesi juontajaa, paneelin vetäjää tai kokenutta journalistia puhumaan? Mediahub välittää tunnettuja esiintyjiä erilaisiin tilaisuuksiin. Listoiltamme löytyvät mm. MTV Uutisten ankkurit, tv-kasvot ja journalistit. Ammattilaisillamme on kokemusta niin pienistä yksityistilaisuuksista kuin suorien tv-lähetysten ja isojen gaalojenkin juontamisesta. Kokeneet journalistit hallitsevat vaikeimmatkin sisältöaiheet ammattitaidolla.

Kysy tarjousta

Juontajat

Kirsi Alm-Siira

MTV Uutisten uutisankkuri ja Huomenta Suomen juontaja

Peter Nyman

Tunnettu MTV:n ruutukasvo. Palkittu seminaarien ja tapahtumien juontaja ja moderaattori. Asiallinen ja ammattimainen ote pilkkeellä silmäkulmassa, kovassakin paikassa. Sujuvasti suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.

Maija Lehmusvirta

MTV Uutisten uutisankkuri

Antonia Berg

Työskennellyt politiikan toimittajana vuodesta 2007 Svenska Ylessä ja nykyisin MTV Uutisissa. Kokenut keskustelujen ja tenttien vetäjä, joka esiintyy sekä suomeksi että ruotsiksi.

Tomi Einonen

Pitkän linjan uutistoimittaja, joka on työskennellyt MTV Uutisissa vuodesta 1999 alkaen. Hänet tunnetaan mm. Seitsemän ja Kymmenen uutisten uutisankkurina. Nykyään Einonen toimii MTV Uutisten vastaavana päätoimittajana ja Mediahubin toimitusjohtajana.

Mari Haavisto

Kokenut journalisti, jonka kieli taipuu niin politiikkaan, talouteen kuin muihinkin yhteiskunnallisiin aiheisiin. Intohimona suorat lähetykset ja tiukat tilanteet rennolla ja iloisella otteella. Mari on niin pitkä, että näkee poimia keskusteluun myös takarivin yleisökysymykset.

Päivi Hannula

MTV Uutisten toimittaja

Janne Hopsu

Lähes 30 vuoden kokemus ulkomaantoimittajana. Kokemusta myös suorista lähetyksistä kameran edessä ja haastattelijana. Moderoinut vuosien mittaan keskusteluja ja paneeleja suomeksi ja englanniksi. Kiinnostuksen kohteina tiede ja kansainväliset asiat politiikasta ympäristöön sekä kulttuuri ja jalkapallo.

Aino Huilaja

MTV Uutisten uutisankkuri

Mervi Kallio

MTV Sportin F1-toimittaja, Tulosruudun ankkuri sekä Huomenta Suomen juontaja. Kokenut esiintyjä, jolla ei mene sormi suuhun missään tilanteessa. On aidosti kiinnostunut ihmisistä ja on kotonaan tilaisuudessa kuin tilaisuudessa.

Mirja Kivimäki

MTV Uutisten ulko- ja turvallisuuspolitiikan erikoistoimittaja. Niin valtiovierailuilla, kansainvälisissä bisnestapaamisissa kuin sotatoimialueillakin marinoitunut entinen Venäjän-kirjeenvaihtaja juontaa ja keskustelee luontevasti haastavistakin aiheista niin suomeksi kuin englanniksi. Erityisaloja Venäjä, EU ja ulkopolitiikka. Talous- ja tiedeorientoitunut. Juontanut takavuosina myös MTV: n Huomenta Suomi -ohjelmaa.

Ripsa Koskinen-Papunen

Uutisankkuri ja toimittaja, yksi kokeneimmista suorien lähetysten ja isojen tilaisuuksien juontajista. Uutisten, ajankohtaisohjelmien, gaalojen ja tv-dokumenttien ammattilainen innostuu aiheesta kuin aiheesta ja erityisesti ihmisistä. Rennon asiallinen juontaja, joka uskaltaa kysyä yllättäviä ja tiukkojakin kysymyksiä sekä nähdä asioiden hauskatkin puolet.

Eeva Lehtimäki

Toimittaja ja kolumnisti, joka on suorien lähetysten, tv-tenttien ja paneelien kokenut vetäjä. Entisellä politiikan toimittajalla lähinnä sydäntä ovat yhteiskunnalliset teemat. Hommat hoituvat reippaalla otteella, hyvällä huumorilla ja rautaisella ammattitaidolla. 

Pekka Lehtinen

MTV Uutisten rikostoimittaja ja Rikospaikka-ohjelman juontaja

Keijo Leppänen

Harmaa, mutta muodissa. Värikkään ja tiiviin ilmaisun ystävä. Viihtyy ihmisten kanssa ja uskaltaa nauraa itselleen. Tuntee maan päättäjät ja päivystävät dosentit. Politiikka, talous, rakentaminen ja liikenne – asiallisesti, mutta rennosti.

Jaakko Loikkanen

Ryhti, rentous ja rytmi ratkaisevat, oli tilaisuus mikä tahansa. Suorien kysymysten ja lähetysten kokenut osaaja, joka vetää luotettavasti seminaarit, paneelit, tentit ja gaalat. Kansan pulssilla vuodesta 1985.

Pekka Pouta

Maikkarilla meteorologina jo kohta kolme vuosikymmentä. Juontohommiakin kokeillut punkhenkinen kyseenalaistaja.

Ivan Puopolo

Ollut juontajana radiossa ja televisiossa "niin kauan kuin muistia riittää". Ei kumarra titteleitä, mutta kunnioittaa kaikkia. Puopololle huumori on kuin hillo pannukakussa: aina sitä voi vähän laittaa. Mielessä yleensä punttisali, tenniskenttä tai tiede. Saanut postia myös nimellä "Puupallo".

Nina Rahkola

Toimittaja ja Huomenta Suomen juontaja

Mika Saukkonen

Pitkä kokemus Huomenta Suomesta, Tulosruudusta ja monipuolisista juontotehtävistä. Liikunta ja urheilu lähinnä sydäntä, mutta osaamista löytyy aina luonnon monimuotoisuudesta politiikkaan. Tosissaan, mutta ei vakavasti.

Iriz Silander

MTV Viihteestä tuttu sanavalmis ja säteilevä juontaja. Iriz juontaa monipuolisesti erilaisia tilaisuuksia ja tapahtumia. Toimittajan ja juontajan töiden lisäksi Iriz on tuttu myös tubettajana.

Rita Strömmer

Ulkomaantoimittaja, uutisankkuri ja juontaja. Median moniosaaja ja maailmaa kiertänyt kosmopoliitti. Kovissa paikoissa testattu ex-missi, joka on kotonaan kaikissa tilanteissa ja tilaisuuksissa.

Antti Tuuri

Aiemmin pitkään muun muassa radiojuontajana viihdyttänyt nykyinen uutistoimittaja, jolla vahva kokemus tv-esiintymisistä ja juontotehtävistä. Aiheesta riippumatta rakentaa tilaisuudestasi tietysti asiaa, mutta tarvittaessa myös huumoria sisältävän kokonaisuuden.

Meille on ilo olla SuomiAreenan pääyhteistyökumppani. Mediahubin tiimin kanssa yhteistyö on erittäin sujuvaa ja mukavaa. Hyvän vuorovaikutuksemme avulla olemmekin pystyneet jatkuvasti kehittämään yhteistyötämme.
Vilhelmiina Wahlbeck, Viestintäjohtaja, DNA
SuomiAreena on ollut meille useana vuonna hieno tilaisuus kohdata suomalaisia Orionin Omaishoitajaliitto-yhteistyön puitteissa. Mediahubin ammattilaiset ovat auttaneet ja opastaneet meitä tapahtumasisältöjen ja myönteisen mielikuvan rakentamisessa.
Jarmo Seppälä, Projektijohtaja, Orion Pharma
Olemme erittäin tyytyväisiä Mediahubin tuottamiin tapahtumiin. Yhdessä olemme toteuttaneet Helsingin keskustan kirjakaupassamme mm. livestriimattuja kohtaamispaikka- ja SuomiAreena Goes –tapahtumia.
Cia Branders, Markkinointipäällikkö, Akateeminen Kirjakauppa
Jussi_Ventä_2019 (002)-1.jpg
Heräsikö kiinnostus? Myyntipäällikkömme Jussi kertoo mielellään palveluistamme lisää.
Ota yhteyttä