SuomiAreena

SuomiAreena on Suomen suurin yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma, joka järjestetään vuosittain heinäkuussa Porissa. SuomiAreenan järjestävät yhdessä Mediahub ja Porin kaupunki. MTV on tapahtuman mediakumppani ja esittää SuomiAreenan sisältöjä laajasti MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa.

 

 

KESKEN-SUOMIAREENA-PUFFI-2019
SuomiAreena ilmapallo 2

Osallistumalla SuomiAreenaan yritykset, järjestöt ja muut organisaatiot pääsevät osaksi merkittävää yhteiskunnallista keskustelua, saavat mahdollisuuden laajaan medianäkyvyyteen ja ovat omalla yhteiskunnallisella viestillään mukana vuoden parhaassa verkostoitumispaikassa. 

Haku oman SuomiAreena-tilaisuuden järjestäjäksi on käynnissä aina tapahtumaa edeltävän vuoden touko-elokuussa www.suomiareena.fi-sivulla. SuomiAreenan yrityspaikkoja, kumppanuustilaisuuksia ja muita kumppanuusmahdollisuuksia voi tiedustella läpi vuoden Mediahubin SuomiAreena-tiimiltä.

SuomiAreena Goes -tapahtumat

SuomiAreena Goes -tapahtuma on oivallinen tapa nostaa organisaation yhteiskunnallista merkittävyyttä ja näkyvyyttä. SuomiAreena Goes -tapahtuma on Mediahubin tuottama ja käsikirjoittama, 1–2 tunnin korkeatasoinen keskustelutilaisuus, jossa on puhujia yhteiskunnan eri aloilta ja valtakunnan huipulta. Tilaisuuden juontaa tv:stä tuttu Mediahubin journalisti, ja se striimataan livenä joko mtv:ssä tai asiakkaan omissa kanavissa. Tapahtumasta saa tallenteen omaan käyttöönsä ja tarvittaessa myös esimerkiksi editoitua klippimateriaalia keskustelun huippuhetkistä. SuomiAreena Goes näkyy ja kuuluu laajasti SuomiAreenan nettisivuilla ja some-kanavissa.

IMG_1003
SuomiAreena Goes -tapahtumia järjestetään ympäri vuoden. Keskustelutilaisuuden voi liittää osaksi jo olemassa olevaa tapahtumaa tai koko tapahtuma voidaan toteuttaa alusta loppuun Mediahubin toimesta. SuomiAreena Goes -tilaisuuksia on toteutettu mm. messujen, vuotuisten yritystapahtumien, kilpailujen finaalipäivien ja yksittäisten teematapahtumien yhteydessä. SuomiAreena Goes -tilaisuuksissa ovat olleet puhumassa mm. start-up-guru Peter Vesterbacka, opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen, vaatesuunnittelija Paola Suhonen, vihreiden kansanedustaja Pekka Haavisto ja Nokian hallituksen puheenjohtaja Risto Siilasmaa.

Tapahtumapalvelut

Tarjoamme tapahtumatuotantoihin mm. seuraavia palveluita:

  • Sisällöntuotanto
  • Tapahtumasuunnittelu
  • Tapahtumaviestintä
  • Kuvaus- ja striimauspalvelut
  • Paneelikeskustelujen suunnittelu
  • Juontajapalvelut
  • Toimittajapalvelut Live- ja someseuranta
Mediahub tapahtumapalvelut
IMG_0310.jpg
Meille on ilo olla SuomiAreenan pääyhteistyökumppani. Mediahubin tiimin kanssa yhteistyö on erittäin sujuvaa ja mukavaa. Hyvän vuorovaikutuksemme avulla olemmekin pystyneet jatkuvasti kehittämään yhteistyötämme.
Vilhelmiina Wahlbeck, Viestintäjohtaja, DNA
Yleishyödyllisenä voittoatavoittelemattomana toimijana haluamme nostaa asumiseen liittyviä yhteiskunnallisia asioita esille laajasti. Tähän paras kumppani on Suomen suurin yhteiskunnallinen keskustelutapahtuma SuomiAreena, jonka Goes-konseptit toimivat saumattomasti osana Suomen suurinta asumisen tapahtumaa Asuntomessuja.
Leena Honkajuuri, Viestintä- ja markkinointipäällikkö, Osuuskunta Suomen Asuntomessut
SuomiAreena on ollut meille useana vuonna hieno tilaisuus kohdata suomalaisia Orionin Omaishoitajaliitto-yhteistyön puitteissa. Mediahubin ammattilaiset ovat auttaneet ja opastaneet meitä tapahtumasisältöjen ja myönteisen mielikuvan rakentamisessa.
Jarmo Seppälä, Projektijohtaja, Orion Pharma
Olemme erittäin tyytyväisiä Mediahubin tuottamiin tapahtumiin. Yhdessä olemme toteuttaneet Helsingin keskustan kirjakaupassamme mm. livestriimattuja kohtaamispaikka- ja SuomiAreena Goes –tapahtumia.
Cia Branders, Markkinointipäällikkö, Akateeminen Kirjakauppa
Jussi_Ventä_2019 (002)-1.jpg
Heräsikö kiinnostus? Myyntipäällikkömme Jussi kertoo mielellään palveluistamme lisää.