Tv-ohjelmat

Mediahub tuottaa ohjelmia niin tv-kanaville kuin eri online-palveluihin. Olemme erikoistuneet monipuolisiin studiotuotantoihin, ja isot live-tuotannot ovat ydinosaamistamme.

Mediahubin tuottamia tv-ohjelmia ovat mm. Huomenta Suomi, Uutisextra, Peter Nyman, Rikospaikka, Kesäterassi sekä Asian ytimessä, Jaakko Loikkanen. Merkittävimpiä live-ohjelmatuotantojamme viime vuosina ovat Suomen suurimmat etkot, Suuri journalistipalkinto -gaala, MTV:n vaaliohjelmat sekä SuomiAreena: Suoraa asiaa.

 

Teresa1_2019

Asiakasrahoitteiset ohjelmat

Tuotamme tv-yhtiöille ohjelmia myös yhteistyössä kaupallisten kumppaneiden kanssa. Asiakasrahoitteiset ohjelmat voivat olla joko kokonaisia ohjelmasarjoja tai yksittäisiä pisteohjelmia. Tyylilajiltaan ohjelmat voivat olla niin viihdettä, lifestylea kuin tosi-tv:tä.

Ohjelmien sisällöt suunnitellaan siten, että ne herättävät tv:n katsojien kiinnostuksen ja samalla viestivät mainostaja-asiakkaan tavoitteiden mukaisesti valitun brändin, tuotteen tai palvelun ydinviestejä.

Autamme mainostajia niin asiakasrahoitteisten sisältöjen alustavassa ideoinnissa kuin kanavaneuvotteluissa ja itse tuotannon kokonaisvaltaisessa toteuttamisessa. 

Tuottamiamme asiakasrahoitteisia tv-ohjelmia ovat mm. SOK:n Maailman kekseliäin ruokamaa, Gigantin Makujen aamu sekä CMI:n rahoittama Ahtisaari-dokumentti.

Urheiluohjelmatuotannot

Suunnittelemme ja tuotamme monimediallisia urheilusisältöjä. Lisäksi vastaamme lähetysten teknisestä tuotannosta sekä tuotantosuunnittelusta aina tuotantolokaatiosta studion kautta lähetysyksikköön asti.

Lähetysten korkealuokkainen kuvallinen ja graafinen kerronta ovat keskeisessä osassa tuotannoissamme, studioiden lavastesuunnittelua unohtamatta. Mediahub vastaa MTV Oy:n urheilutuotannoista pääpainon ollessa suorissa ohjelmatuotannoissa.

Jääkiekon MM-kisoissa Mediahub vastaa C Moren ja MTV3-kanavan televisiolähetyksistä, niiden teknisestä tuotannosta sekä verkko- ja some-sisällöistä.

Mediahubin tuotantotiimi sai Koura-gaalassa kunniamaininnan vuonna 2016 jääkiekon MM-kisojen televisiosisällöt ja sosiaalisen median sisällöt yhdistäneestä kokonaisuudesta. Jääkiekon MM-kisoissa Mediahubin tuottama MM-finaalilähetys saavutti jääkiekko-ottelun televisiokatselun Suomen ennätyksen. Ottelun keskikatsojamäärä MTV3:lla, MTV Sport 1:llä ja mtv:ssä oli 2,22 miljoonaa.

Muita urheiluohjelmatuotantojamme ovat mm.

  • Formula 1
  • Champions Hockey League
  • Hiihtolajien maailmancupit
  • Yleisurheilun Timanttiliiga
  • UEFA Mestarien Liiga ja Eurooppa-liiga (syksystä 2018 alkaen)
  • MotoGP
  • ATP Tennis (1000, 500, 250)
IMG_0310.jpg
Sisältötuotantoyhteistyö Mediahubin kanssa takaa meille säännöllisen sekä ajankohtaisen ja laadukkaan asiakkaitamme kiinnostavan sisällön omissa kanavissamme.
Cia Branders, Markkinointipäällikkö, Akateeminen Kirjakauppa
SuomiAreena on ollut meille useana vuonna hieno tilaisuus kohdata suomalaisia Orionin Omaishoitajaliitto-yhteistyön puitteissa. Mediahubin ammattilaiset ovat auttaneet ja opastaneet meitä tapahtumasisältöjen ja myönteisen mielikuvan rakentamisessa.
Jarmo Seppälä, Projektijohtaja, Orion Pharma
Mediahubin sisällöntuotantoyhteistön kautta olemme saaneet valtavan määrän positiivista näkyvyyttä ja pystyneet nostamaan tärkeitä aiheita esille laajasti. Yhteistyömalli, joka sisältää kaiken ideoinnista tuotantoon ja jakeluun asti on erittäin ketterä ja tehokas.
Leena Honkajuuri, Viestintä- ja markkinointipäällikkö, Osuuskunta Suomen Asuntomessut
Jussi_Ventä_2019 (002)-1.jpg
Heräsikö kiinnostus? Myyntipäällikkömme Jussi kertoo mielellään palveluistamme lisää.