Johdon ja asiantuntijoiden esiintymisvalmennus

Mediahub tarjoaa yritysten ja yhteisöjen ylimmälle johdolle ja asiantuntijoille esiintymisvalmennuksia. Valmentajina toimivat tv-työn ja esiintymisen huippuammattilaiset, kuten MTV Uutisten uutisankkuri Maija Lehmusvirta ja MTV:n ruutukasvo Peter Nyman. MTV Uutisten studio tiloineen tarjoaa osallistujille ainutlaatuisen mahdollisuuden harjoitella haastattelutilanteita ja esiintymistä autenttisessa ympäristössä. Valmennuksessa harjoitellaan kriisiviestintätilanteiden hallintaa, vaikuttavaa esiintymistä, positiivisten uutisten viestimistä sekä vahvistetaan jokaisen osallistujan henkilökohtaisia esiintymis- ja viestintätaitoja.

MEDIAVALMENNUS-ESITTELY-TEKSTITETTY
kekejamaija
Puolen päivän koulutus sisältää käytännön harjoittelua MTV:n uutisstudiossa ennalta sovitun tilannekuvan pohjalta. Koulutus suunnitellaan asiakkaan tavoitteiden ja toiveiden perusteella. Harjoitusten jälkeen osallistujat saavat valmentajilta suullisen palautteen sekä jälkikäteen toimitettavan videopalautteen.

Mobiilivideokoulutus

Haluatko oppia tekemään videoita ja haastatteluja kännykällä sekä hyödyntää niitä somessa? Mediahub järjestää mobiilivideokoulutusta alkeista vaativiinkin tarpeisiin. Koulutuksessa opitaan videoiden kuvaamista ja editointia älypuhelimella sekä inspiroidutaan kuvakerronnasta ammattilaisten keskellä.

 

Alkeiskurssilla opitaan muun muassa kuvaamisen perusteet, haastattelun tekeminen ja videon editointi sekä käydään läpi tarvittava kalusto. Syventävillä kursseilla harjoitellaan muun muassa erityisten kuvaussovellusten käyttöä, graafisten kysymysplanssien tekoa ja harjoitellaan monipuolisesti kuvaamista. Jokainen kurssilainen saa henkilökohtaista palautetta videoistaan sekä koulutuksen oppimateriaalit. Kurssien sisältö ja kesto räätälöidään koulutettavien tarpeiden mukaan.

Kouluttajina kursseilla toimii pitkän linjan journalisteja, joilla on useiden vuosien mobiilijournalistikokemus MTV:n uutistoimituksesta.
IMG_0310.jpg
Sisältötuotantoyhteistyö Mediahubin kanssa takaa meille säännöllisen sekä ajankohtaisen ja laadukkaan asiakkaitamme kiinnostavan sisällön omissa kanavissamme.
Cia Branders, Markkinointipäällikkö, Akateeminen Kirjakauppa
SuomiAreena on ollut meille useana vuonna hieno tilaisuus kohdata suomalaisia Orionin Omaishoitajaliitto-yhteistyön puitteissa. Mediahubin ammattilaiset ovat auttaneet ja opastaneet meitä tapahtumasisältöjen ja myönteisen mielikuvan rakentamisessa.
Jarmo Seppälä, Projektijohtaja, Orion Pharma
Meille on ilo olla SuomiAreenan pääyhteistyökumppani. Mediahubin tiimin kanssa yhteistyö on erittäin sujuvaa ja mukavaa. Hyvän vuorovaikutuksemme avulla olemmekin pystyneet jatkuvasti kehittämään yhteistyötämme.
Vilhelmiina Wahlbeck, Viestintäjohtaja, DNA
Jussi_Ventä_2019 (002)-1.jpg
Heräsikö kiinnostus? Myyntipäällikkömme Jussi kertoo mielellään palveluistamme lisää.