Videotuotannot

Tuotamme korkeatasoisia ja monipuolisia videotuotantoja yksittäisistä kevyesti tuotetuista klipeistä usean videon sarjoihin ja vaativampiin tuotantokokonaisuuksiin. Luomme liikkuvaa kuvaa niin kevyellä mobiilitekniikalla kuin täysimittaisella tv-tekniikalla.

Mobiilituotannot on erikoisosaamisaluettamme kevyissä videotuotannoissa. Mobiilituotantona voidaan toteuttaa kustannustehokkaasti ja nopeasti esimerkiksi lyhyitä haastatteluita ja esittelyvideoita. Videot kuvataan ja editoidaan älypuhelimella ammattitaitoisen henkilökunnan toimesta, ja videot ovat heti valmiita hyödynnettäväksi.

 

Tuotamme mm.

  • Haastattelut
  • Tuote-esittelyvideot
  • Opasvideot
  • Somevideot
  • Videoartikkelit
  • Sisältömarkkinointivideot
  • Tapahtumavideot
  • Yritysvideot

Striimauspalvelut

Haluatko välittää tapahtumasi suorana laajemmalle yleisölle? Tarjoamme monipuolisia striimauspalveluita joustavilla ja nopeilla tuotantomalleilla.

Riippuen tapahtuman sisällöstä ja striimin jakelukanavasta striimauksia voi toteuttaa kevyesti mobiilitekniikalla tai vaihtoehtoisesti monipuolisemmin tv-tekniikkaa hyödyntäen.

Striimatusta sisällöstä jää automaattisesti tallenne asiakkaan omiin julkaisukanaviin (Youtube, Facebook tai omat verkkosivut). Toimitamme aina myös striimin tallenteen asiakkaalle tiedostona esimerkiksi koostevideoiden tai some-klippien editointia varten. Tarvittaessa teemme asiakkaalle myös kaikki striimatun materiaalin editointi- ja jakelutyöt.

IMG_0310.jpg
Sisältötuotantoyhteistyö Mediahubin kanssa takaa meille säännöllisen sekä ajankohtaisen ja laadukkaan asiakkaitamme kiinnostavan sisällön omissa kanavissamme.
Cia Branders, Markkinointipäällikkö, Akateeminen Kirjakauppa

Mediahubin sisällöntuotantoyhteistön kautta olemme saaneet valtavan määrän positiivista näkyvyyttä ja pystyneet nostamaan tärkeitä aiheita esille laajasti. Yhteistyömalli, joka sisältää kaiken ideoinnista tuotantoon ja jakeluun asti on erittäin ketterä ja tehokas.

Leena Honkajuuri, Viestintä- ja markkinointipäällikkö, Osuuskunta Suomen Asuntomessut
Meille on ilo olla SuomiAreenan pääyhteistyökumppani. Mediahubin tiimin kanssa yhteistyö on erittäin sujuvaa ja mukavaa. Hyvän vuorovaikutuksemme avulla olemmekin pystyneet jatkuvasti kehittämään yhteistyötämme.
Vilhelmiina Wahlbeck, Viestintäjohtaja, DNA
Jussi_Ventä_2019 (002)-1.jpg
Heräsikö kiinnostus? Myyntipäällikkömme Jussi kertoo mielellään palveluistamme lisää.